Board of Governors, Member Representatives

Layla Delgado L.A. Care, Member Advocate

Hilda Perez L.A. Care, Member Representative



Coordinated Care Initiative (CCI) Consumer Advisory Council Area 2

Pacoima Family Resource Center 10807 San Fernando Rd. Pacoima, CA 91331 Wednesday, June 6, 2018 10:00 AM - 12:30 PM

Goals for Today's Meeting

Meeting Agenda

- 1. Learn about past L.A. Care business from the Executive Community Advisory Committee (ECAC)
- 2. Receive information about the FY 2017-2018 Community Partnership Work Project
- 3. Review L.A. Care's marketing material
- 4. Provide an opportunity to identify global issues affecting members in the region
- 5. Connect with a Member Navigator to address individual member issues

DRAFT				
Time	Agenda Item	Agenda Lead	Goal/Result	
10:00am- 10:05am	I. Welcome & Introductions (5 min)	Mariah Walton CCI Council Field Specialist	Get to know each other and review the meeting goals.	
10:05am- 10:25am	 II. Business (20 min) A. Approval of Agenda & Summary B. ECAC Report BOG/ECAC Experience Sharing 	Mariah Walton Council Members Elizabeth Cooper & MaryJo Fernando	Approve agenda and summary. Receive updates and complete action items from the ECAC meeting.	
10:25am- 10:45am	 III. CCI Council Community Partnership Work Project (20 min) A. Partners in Care Foundation Presentation 	Partners in Care Foundation Representative	Receive a presentation from Partners in Care Foundation about their Community Partnership Work Project proposal.	

For a Healthy Life

10:45am- 10:55am	IV. Get Up & Move (10 min)	Group	An opportunity to stretch and move before continuing with the meeting.
10:55am- 11:25am	V. CLTCEC Presentation (30 min)	Annie Lee-Houang, Director of Home Care Programs	An opportunity to learn about the California Long-Term Care Foundation Education Center (CLTCEC).
11:25am- 11:55am	VI. Engagement Session (30 min)A. L.A. Care Design Team-led council member input session	Linh Tran Marketing Manager	An opportunity to provide feedback on member postcards.
11:55am- 12:15pm	VII. Regional Issues (20 min)A. Health Care Access Global Member Issues	Group	Identify healthcare access issues affecting members in the region.
12:15pm- 12:20pm	IIX. Meeting Evaluations (5 min)	Group	Members will have the opportunity to complete their meeting evaluation forms.
12:20pm- 12:30pm	IX. Public Comments (10 min)	Group	Each member of the public is given 2 minutes to share a comment with the CCI Council.
12:30pm	X. Adjournment A. Next Meeting Date: Wednesday, July 25, 2018 from 10:00AM – 12:30PM	Mariah Walton	Learn when and where the next CCI Council meeting will take place.

***** PLEASE BE ON TIME *****

Note: Members, your absence will be <u>considered unexcused</u> if you do not call Nancy Molina at (213) 694-1250, Ext. 5247 to inform her that you will not be attending the meeting