**Board of Governors, Member Representatives** 

Layla Gonzalez-Delgado L.A. Care Health Plan, Member Advocate

Hilda Perez L.A. Care Health Plan, Member Representative



### **Regional Community Advisory Committee (RCAC) - Region 2**

# L.A. Care Family Resource Center - Pacoima 10807 San Fernando Road Pacoima, CA 91331

## Monday, February 24, 2020 10:00 a.m. - 12:30 p.m.

## **Goals for Today's Meeting**

- 1. Learn about L.A. Care business from the Executive Community Advisory Committee (ECAC) and the Community Outreach & Engagement Department (CO&E)
- 2. Provide an opportunity to identify community issues affecting members in the region
- 3. Connect with Health Navigators to address individual member issues

Meeting	Agenda
---------	--------

I. Welcome & Introductions	(10 min)	10:00 a.m 10:10 a.m.	Agenda Lead		
A. Review of Agenda		Estela Lara, Chair			
			Martin Vicente, Field Specialist II		
GOAL: Get to know each other and review the goals for the meeting and agenda items					
II. Business	(80 min)	10:10 a.m 11:30 a.m.	Agenda Lead		
A. Approval of Agenda & Summary	(10 min)		Estela Lara, Chair		
B. ECAC Report (10 min)					
<ul> <li>January 8, 2020 Report (5 min.)</li> </ul>			Virginia Medina		
February 12 2020 Report (5 min.)			Diana Leff		
C. Board of Governors Report (5 min)					
<ul> <li>January 2020 Report (no meeting)</li> </ul>			Ismael Maldonado		
<ul> <li>February 6, 2020 Report</li> </ul>					
, , , , ,					
D. CO&E Report (70 min)			Martin Vicente, Field Specialist II		
<ul> <li>Code of Conduct/Standards of Behavior</li> </ul>					
Member Stipend Increase					
2020 Advocacy Day in Sacramento					
2020 Board of Governors Election					
GOALS:			·		
$\checkmark$ Approve today's meeting agenda and December 2020 meeting minutes					
✓ Receive updates from the ECAC and Board of Governors meetings					

<ul> <li>✓ Receive an update from the CO&amp;E Department</li> <li>✓ Receive presentation from invited organizations.</li> </ul>				
III. Get Up & Move/Break	(10 min)	11:30 a.m11:40 a.m.	Agenda Lead	
An opportunity to stretch and move		Cindy Pozos, <i>Liaison</i>		
IV. Regional Issues	(20 min.)	11:40 a.m. – 12:00 p.m.	Agenda Lead	
<ul><li>A. Community Member Issues</li><li>B. SPD Member Issues</li></ul>			Martin Vicente, Field Specialist II	
<b>GOAL:</b> An opportunity to identify community issues affecting members in the region				
V. RCAC Community Work Projects	(15 min.)	12:00 p.m 12:15 p.m.	Agenda Lead	
<ul> <li><u>RCAC Work Plan</u></li> <li>2020 Transportation Aid Partnership</li> <li>2020 Breast Cancer Outreach</li> </ul>			Martin Vicente, Field Specialist II	
GOAL: Discuss RCAC Work Plan				
VI. Future Agenda Items	(5 min.)	12:15 p.m12:20 p.m.	Agenda Lead	
			Estela Lara, Chair	
VII. Meeting Evaluations	(5 min.)	12:20 p.m 12:25 p.m.	Agenda Lead	
Complete meeting evaluation forms		Estela Lara, Chair		
VIII. Public Comments	(5min.)	12:25 p.m12:30 p.m.	Agenda Lead	
Each public member is given 2 minutes for comments		Estela Lara, Chair		
IX. Adjournment		12:30 p.m.	Agenda Lead	
A. Next Meeting Date: Monday, Apr	ril 20, 2020		Estela Lara, Chair	

#### \*\*\*\*\* PLEASE BE ON TIME \*\*\*\*\*

#### <u>NOTE</u>: Members, your absence will be <u>considered unexcused</u> if you do not call Cindy Pozos at (213) 694-1250, Ext. 5197 to inform her that you will not be attending the meeting.

#### Community Outreach & Engagement Toll Free Line 1-888-522-2732

L.A. Care's Line of Business Phone Numbers: 888-839-9909 Medi-Cal 844-854-7272 PASC SEIU 855-270—2327 L.A. Care Covered 888-522-1298 CMC TTY for all LOBs is 711 Toll Free Line 1-888-839-9909