**Board of Governors, Member Representatives** 

Layla Gonzalez-Delgado L.A. Care Health Plan, Member Advocate

Hilda Perez L.A. Care Health Plan, Member Representative



# Regional Community Advisory Committee (RCAC) - Region 9 Community Resource Center – Long Beach 5599 Atlantic Ave • Long Beach, CA 90805 Monday, May 15, 2023 10:00 AM – 12:30 PM

## **Goals for Today's Meeting**

- 1. Introduce L.A. Care's New Community Engagement Model.
- 2. Learn about L.A. Care business from the Community Outreach & Engagement Department (CO&E).
- 3. Provide an opportunity to identify community issues affecting members in the region.

## **Meeting Agenda**

I. Welcome & Introductions	(5 min.)	10:00 a.m 10:05 a.m.	Agenda Lead		
A. Review of Agenda			Tonya Byrd <i>, Chair</i>		
<b>GOAL</b> : Review the goals for the meeting and agenda items.					
GOAL. Review the goals for the meeting and agenda items.					
II. Business	(85 min.)	10:05 a.m 11:30 a.m.	Agenda Lead		
A. Approval of Agenda and March 2023 meeting minutes (10 min)			Tonya Byrd <i>, Chair</i>		
B. Introduce L.A. Care's New Comm	Cindu Danas, Field Consistint II				
			Cindy Pozos, Field Specialist II		
			Joshua Mendoza, Field Specialist		
GOALS:			11		
✓ Approve today's meeting agenda and March 2023 meeting minutes.					
✓ Introduce L.A. Care's New Community Engagement Model and give RCAC members an opportunity to ask questions about the New Community Engagement Model.					
questions about the New community Engagement Model.					
III. Break	(5 min.)	11:30 a.m11:35 a.m.	Agenda Lead		
An opportunity to take a 5-minute break.			Group		
IV. Business (Continue)	(30 min.)	11:35 a.m. – 12:05 p.m.	Agenda Lead		
C. Board of Governors, Candidates for 2023 Elections (20 min)			BOG Candidates		
D. Community Outreach & Engagement Business (10 min)			Cindy Pozos, Field Specialist II		
Medi-Cal Redetermination			Joshua Mendoza, Field Specialist		
			11		

<ul> <li>Board of Governors Election – Monday, June 26, 2023 from 10:00 a.m. to 12:30 p.m. at Community Resource Center in Long Beach</li> <li>Other CO&amp;E Department Updates</li> </ul>					
GOAL:					
✓ Give an opportunity for candidates who are running for the Board of Governors positions to introduce themselves and speak to RCAC members of why they are running for the position.					
<ul> <li>✓ Receive and update from the CO&amp;E Department.</li> </ul>					
V. Regional Issues	(15 min.)	12:05 p.m 12:20 p.m.	Agenda Lead		
A. Community Member Issues			Cindy Pozos, Field Specialist II		
B. SPD Member Issues			Joshua Mendoza, <i>Field Specialist</i> <i>II</i>		
<b>GOAL:</b> An opportunity to identify community issues affecting members in the region.					
VI. Meeting Evaluations	(5 min.)	12:20 p.m 12:25 p.m.	Agenda Lead		
Complete meeting evaluation forms			Tonya Byrd <i>, Chair</i>		
VII. Public Comments	(5 min.)	12:25 p.m12:30 p.m.	Agenda Lead		
Public member will speak for up to 2 minutes.			Tonya Byrd <i>, Chair</i>		
VIII. Adjournment		12:30 p.m.	Agenda Lead		
			Tonya Byrd, <i>Chair</i>		

#### \*\*\* PLEASE BE ON TIME \*\*\*

**NOTE**: Members, your absence will be <u>considered unexcused</u> if you do not call **Kristina Chung** at **(213) 905-8502** to inform him that you will not be attending the meeting.

AGENDA and PRINTED MEETING MATERIALS ARE AVAILABLE FOR INSPECTION BEFORE THE MEETING at the Community Resource Center in Long Beach located at 5599 Atlantic Ave. Long Beach, CA 90805 through the Reception Area in the Building Lobby.

Community Outreach & Engagement (CO&E) Toll Free Line 1-888-522-2732

### L.A. Care's Line of Business Phone Numbers

- 1.888.839.9909 Medi-Cal
- 1.844.854.7272 PASC SEIU
- 1.855.270.2327 L.A. Care Covered
- 1.888.522.1298 Cal-Medi-Connect (CMC)
  - TTY for all LOBs is 711