**Board of Governors, Member Representatives** 

Layla Delgado L.A. Care, Member Advocate

Hilda Perez L.A. Care, Member Representative



## Coordinated Care Initiative (CCI) Consumer Advisory Council Area 4 (Long Beach)

Mark Twain Branch Library 1401 E. Anaheim Street Long Beach, CA 90813 Tuesday, February 27, 2018 1:00 p.m. - 3:30 p.m.

## **Goals for Today's Meeting**

**Meeting Agenda** 

- 1. Learn about past L.A. Care business from the Executive Community Advisory Committee (ECAC)
- 2. Learn about what is happening at L.A. Care
- 3. Receive information about the FY 2017-2018 Community Partnership Work Project
- 4. Receive information of the Chair/Vice Chair nomination
- 5. Provide an opportunity to identify global issues affecting members in the region
- 6. Connect with a Member Navigator to address individual member issues

DRAFT				
Time	Agenda Item	Agenda Lead	Goal/Result	
1:00pm- 1:05pm	I. Welcome & Introductions (5 min)	Nesima Istrefi Chairperson	Get to know each other and review the meeting goals.	
1:05pm- 2:00pm	<ul><li>II. Business (55 min)</li><li>A. Approval of Agenda &amp; Summary</li></ul>	Nesima Istrefi	Approve agenda and summary.	
	<ul> <li>B. ECAC Report</li> <li>BOG/ECAC Meeting Sign-Up and Experience Sharing</li> </ul>	Carmencita B. Fernandez <i>CCI Council Member</i>	Receive updates and complete action items from the ECAC meeting.	
	<ul> <li>Updates on Redlined Operating Rules Motion</li> </ul>	Susan Ma	Receive updates on the Redlined Operating Rules Motion that was discussed at the February Board of Governors meeting.	
	<ul> <li>C. L.A. Care Updates</li> <li>New Family Resource Center (FRC) Video</li> </ul>	Susan Ma	Receive updates from L.A. Care.	

#### A public entity serving Los Angeles County • 1055 West 7th Street, 10th floor • Los Angeles, California 90017 telephone 213.694.1250 • facsimile 213.694.1246 • **www.lacare.org**

# For a Healthy Life

	<ul> <li>Status of East L.A. FRC</li> <li>Cal Medi-Connect NCQA Certification</li> <li>Denti-Cal Benefits</li> <li>CCI Council Transportation Guidelines</li> </ul>	Nancy Molina	Members will understand the guidelines for transportation services to CCI Council meeting.
2:00pm- 2:20pm	<ul> <li>III. CCI Council Community</li> <li>Partnership Work Project         <ul> <li>(20 min)</li> </ul> </li> <li>A. 2017-2018 Community         <ul> <li>Partnership Work Project</li> <li>Application</li> </ul> </li> </ul>	Susan Ma	Discuss the Community Partnership Work Project for FY 2017-2018, including the work project application.
2:20pm- 2:30pm	IV. Get Up & Move (10 min)	Group	An opportunity to stretch and move before continuing with the meeting.
2:30pm- 2:50pm	V. Chair/Vice Chair Nomination (20 min)	Susan Ma	Receive information on the Chair/Vice Chair nomination.
2:50pm- 3:15pm	VI. Regional Issues (25 min) A. Global Member Issues	Group	Identify healthcare access issues affecting members in the region.
3:15pm- 3:20pm	VII. CCI Council Member Announcements (5 min)	Group	Members will have an opportunity to share community updates.
3:20pm- 3:25pm	VIII. Meeting Evaluations (5 min)	Group	Members will have the opportunity to complete their meeting evaluation forms.
3:25pm- 3:30pm	IX. Public Comments (5 min)	Group	Each member of the public is given 2 minutes to share a comment with the CCI Council.
3:30pm	<ul> <li>X. Adjournment</li> <li>A. Next Meeting Date:</li> <li>Tuesday, April 24, 2018</li> </ul>	Nesima Istrefi	Learn when and where the next CCI Council meeting will take place.

### \*\*\*\*\* PLEASE BE ON TIME \*\*\*\*\*

Note: Members, your absence will be <u>considered unexcused</u> if you do not call Nancy Molina at (213) 694-1250, Ext. 5247 to inform her that you will not be attending the meeting