Hilda Perez L.A. Care. Member Representative



Coordinated Care Initiative (CCI) Consumer Advisory Council Area 1

Antelope Valley Partners for Health 44226 10th Street West Lancaster, CA 93534 Tuesday, September 27, 2016 10:00 a.m. - 12:30 p.m.

Goals for Today's Meeting

- 1. Learn about past L.A. Care business from the Executive Community Advisory Committee (ECAC)
- 2. Learn about what is happening at L.A. Care
- 3. Learn about the At-Large Member Position
- 4. Provide an opportunity to identify global issues affecting members in the region
- 5. Learn about Conservatorship and Power of Attorney
- 6. Connect with Health Navigators to address individual member issues

Meeting Agenda

Time	Agenda Item	Agenda Lead	Goal/Result
10:00am-	I. Welcome & Introductions (5 min)	Marcia Ramos	Get to know each other and
10:05am		CCI Chairperson	review the goals for the meeting
10:05am-	II. Business (50 min)	Marcia Ramos	Approve agenda and summary
10:55am	A. Approval of Agenda & Summary		
	B. ECAC Report	Idalia Chitica Field Specialist Supervisor	Receive updates from the ECAC meeting
	C. L.A Care Updates	Mariah Walton CCI Field Specialist	Receive updates from L.A. Care
	D. At-Large Member Presentation	Idalia Chitica	Receive Updates regarding the At-Large Member position
10:55am-	III. Regional Issues (25 min)	Group	An opportunity to identify
11:20am	A. Global Member Issues		global issues affecting members in the region

		T	T
11:20am-	IV. Get Up & Move (10 min)	Group	An opportunity to stretch and
11:30am			move before continuing with
			the meeting
11:30am-	V. Community Affairs (45 min)	Nancy Molina	An opportunity to learn about a
12:15pm	A. Health Topic – National Childhood	CCI Liaison	specific health topic
	Obesity Month		
	B. Conservatorship/Power of	Janet Morris	An opportunity to learn about
	Attorney	Staff Attorney at	Conservatorship and Power of
	-	Bet Tzedek Legal	Attorney
		Services	
12:15pm-	VI. Future Agenda Items (5 min)	Group	Decide agenda items that may
12:20pm			be added to a future meeting
-			
12:20pm-	VII. Evaluations (5 min)	Group	Members will have the
12:25pm			opportunity to complete their
•			meeting evaluation forms
12:25pm-	VIII. Public Comments (5 min)	Group	Each member of the public is
12:30pm	,	,	given 2 minutes to share a
'			comment with the CCI Council
12:30pm	IX. Adjournment	Marcia Ramos	Learn when and where the next
'	A. Next Meeting Date:		CCI meeting will take place
	November 22, 2016		
	,	I .	J

***** PLEASE BE ON TIME *****

Note: Members, your absence will be <u>considered unexcused</u> if you do not call Nancy Molina at (213) 694-1250, Ext. 5247 to inform her that you will not be attending the meeting

Community Outreach & Engagement Toll Free Line 1-(888) 522-2732