Layla Gonzalez-Delgado L.A. Care Health Plan, Member Advocate

Hilda Perez L.A. Care Health Plan, Member Representative



## Regional Community Advisory Committee (RCAC) - Region 3

Rosemead Community Center 3936 North Muscatel Avenue, Room 4 Rosemead, CA 91770 Tuesday, April 17, 2018 9:30 a.m. - 12:00 p.m.

## **Goals for Today's Meeting**

- 1. Learn about L.A. Care business from the Executive Community Advisory Committee (ECAC) and the Community Outreach & Engagement Department (CO&E)
- 2. Provide an opportunity to identify community issues affecting members in the region
- 3. Connect with Health Navigators to address individual member issues
- 4. Receive a training on Heart Health and a list of resources available to the community

DRAFT - Meeting Agenda					
Time	Agenda Item	Agenda Lead	Goal/Result		
9:30 a.m 9:40 a.m.	I. Welcome & Introductions (10 min.)  A. Review of Agenda	Cynthia Conteas-Wood, RCAC 3 <i>Chair</i> Frank Meza, <i>Field Specialist</i>	Get to know each other and review the goals for the meeting and agenda items		
9:40 a.m 10:20 a.m.	II. Business (40 min.)  A. Approval of Agenda & Summary (5 min)  B. ECAC Report (10 min)  March 2018 Report  April 2018 Report  C. Board of Governors (BOG) Report (5 min)  April 2018 Report  D. CO&E Report (20 min)  2018 Chair & Vice-Chair Nominations/Elections  Community Advisory Committee (CAC) Transportation Guidelines	Cynthia Conteas-Wood, RCAC 3 Chair  Roberto Santos, RCAC 3 Member  Daniel W. Kwong, RCAC 3 Member  Daniel W. Kwong, RCAC 3 member  Frank Meza, Field Specialist	Approve today's meeting agenda and February 2018 meeting minutes  Receive updates from the ECAC and Board of Governors meetings  Receive an update from the CO&E Department  Review the Community Advisory Committee (CAC) Transportation Guidelines		

10:20 a.m 10:35 a.m.	III. Regional Issues (15 min.)  A. Community Member Issues	Frank Meza, Field Specialist	An opportunity to identify community issues affecting members in the region
10:35 a.m 10:45 a.m.	IV. Get Up & Move/Break (10 min.)	Group	An opportunity to stretch and move
10:45 a.m 11:35 a.m.	<ul> <li>V. RCAC Community Work Projects         <ul> <li>(55 min.)</li> </ul> </li> <li>A. Community Partnership</li> <li>B. Health Education Training         <ul> <li>Heart Health</li> </ul> </li> <li>C. Community Outreach Events</li> </ul>	Frank Meza, Field Specialist Felicia Gray, Liaison Group	Discuss the 2018 RCAC Community Work Projects that include the Community Partnership, health topic training and community outreach events.
11:35 a.m 11:40 a.m.	VI. Future Agenda Items (5 min.)	Group	Discuss agenda items that may be added to a future meeting
11:40 a.m 11:50 a.m.	VII. Meeting Evaluations (5 min.)	Group	Complete meeting evaluation forms
11:50 a.m 12:00p.m.	VIII. Public Comments (10 min.)	Group	Members of the public are given 2 minutes to share a comment with the RCAC
12:00 p.m.	IX. Adjournment A. Next Meeting Date:  • Tuesday, June 19, 2018	Cynthia Conteas-Wood, Chairperson	Date of the next RCAC meeting

## \*\*\*\*\* PLEASE BE ON TIME \*\*\*\*\*

<u>NOTE</u>: Members, your absence will be <u>considered unexcused</u> if you do not call Felicia Gray at (213) 694-1250, Ext. 4163 to inform him that you will not be attending the meeting.

Community Outreach & Engagement Toll Free Line 1-888-522-2732

L.A. Care Member Services Department Toll Free Line 1-888-839-9909