**Board of Governors, Member Representatives** 

Layla Gonzalez-Delgado L.A. Care Health Plan, Member Advocate

Hilda Perez L.A. Care Health Plan, Member Representative



## **Regional Community Advisory Committee (RCAC) - Region 5**

**Veterans Memorial Building** 4117 Overland Avenue, Garden Room Culver City, CA 90230 Monday, February 26, 2018 2:00 PM - 4:30 PM

## Goals for Today's Meeting

- 1. Learn about L.A. Care business from the Executive Community Advisory Committee (ECAC) and the Community Outreach & Engagement Department (CO&E)
- 2. Provide an opportunity to identify community issues affecting members in the region
- 3. Connect with Health Navigators to address individual member issues
- 4. Receive a training on Diabetes and a list of resources available to the community

## **Meeting Agenda**

Time	Agenda Item	Agenda Lead	Goal/Result
2:00 p.m	I. Welcome & Introductions (10 min.)	Maria Sanchez,	
2:10 p.m.	A. Review of Agenda	Chairperson	Get to know each other
		1	and review the goals for
		Idalia De La Torre, Field	the meeting and agenda
		Specialist Supervisor	items
	II. Business (40 min.)		
2:10 p.m	A. Approval of Agenda & Summary (5	Maria Sanchez,	Approve today's
2:50 p.m.	min)	Chairperson	meeting agenda and
			December 2017 meeting
			minutes
	<b>B.</b> ECAC Report (10 min)		
	<ul> <li>January 2018 Report</li> </ul>	Guadalupe Reynoso,	Receive updates from
		RCAC 5 member	the ECAC and Board of
			Governors meetings
	<ul> <li>February 2018 Report</li> </ul>	Susana Rios, RCAC 5	
		member	
	C. Board of Governors (BOG) Report		
	(5 min) • February 2018 Report	Vilma Diaz, <i>RCAC 5</i>	
	February 2018 Report	member	
		member	
blic entity serving	Los Angeles County • 1055 West 7th Street, 10th floor	• Los Angeles, California 90017	For a <b>Healthy Lif</b> e

	<ul> <li>D. CO&amp;E Report (20 min)</li> <li>2018 Chair/Vice-Chair Nominations/Elections</li> <li>2018 Member Acknowledgement Form</li> </ul>	Idalia De La Torre, Field Specialist Supervisor	Receive an update from the CO&E Department
2:50 p.m 3:05 p.m.	III. Regional Issues (15 min.) A. Community Member Issues	Idalia De La Torre, Field Specialist Supervisor	An opportunity to identify community issues affecting members in the region
3:05 p.m. – 3:15 p.m.	IV. Get Up & Move/Break (10 min.)	Group	An opportunity to stretch and move
3:15 p.m 4:10 p.m.	<ul> <li>V. RCAC Community Work Projects (55 min.)</li> <li>A. Community Partnership</li> <li>B. Health Education Training <ul> <li>Diabetes 101: Sugar in the Blood</li> </ul> </li> <li>C. Community Outreach Events</li> </ul>	Idalia De La Torre, Field Specialist Supervisor Hilda Herrera, Liaison Group	Discuss the 2018 RCAC Community Work Projects that include the Community Partnership, health topic training and community outreach events.
4:10 p.m 4:15 p.m.	VI. Future Agenda Items (5 min.)	Group	Decide agenda items that may be added to a future meeting
4:15 p.m. – 4:20 p.m.	VII. Meeting Evaluations (5 min.)	Group	Complete meeting evaluation forms
4:20 p.m 4:30 p.m.	VIII. Public Comments (10 min.)	Group	Each public member is given 2 minutes to share a comment with the RCAC
4:30 p.m.	IX. Adjournment A. Next Meeting Date: Monday, April 16, 2018	Maria Sanchez, Chairperson	Learn when the next RCAC meeting will take place

## \*\*\*\*\* PLEASE BE ON TIME \*\*\*\*\*

<u>NOTE</u>: Members, your absence will be <u>considered unexcused</u> if you do not call Hilda Herrera at (213) 694-1250, Ext. 4402 to inform him that you will not be attending the meeting.

> Community Outreach & Engagement Toll Free Line 1-888-522-2732

L.A. Care Member Services Department Toll Free Line 1-888-839-9909